Vår företagskultur betyder mycket för oss och vi värnar om våra kollegor. Det ska vara kul att gå till jobbet! Mångfald och inkludering ligger oss varmt om hjärtat. Vi gör det tillsammans!

Kul att se dig!

Hej du som jobbar i tunnelbanan – så kul att du tittar in till oss på Connecting Stockholm! Vi förstår att du har många frågor och vi lovar att vi ska försöka hålla dig så uppdaterad som det bara går nu i den fortsatta processen.

Vi vet att man kan känna sig lite osäker när det sker operatörsbyten inom kollektivtrafiken och just därför vill vi ta tillfället i akt att redan nu hälsa dig varmt välkommen till Connecting Stockholm.

Vår ambition är att innan själva mobiliseringsperioden återkomma med information kring vår verksamhet, presentera några nyckelpersoner och vad som sker den närmaste tiden, allt för att du ska känna dig hemma hos Connecting Stockholm.

Ingen fråga är för dum att ställa, så hör bara av dig om det är något som du undrar över, så ska vi försöka ge dig ett svar utifrån det som vi vet idag.

We connect Stockholm

Hos oss på Connecting Stockholm har vi en platt organisation där vårt team och kollegor får många möjligheter att fatta självständiga och beslut och vara delaktiga. Vi litar på varandra, visar handlingskraft och bygger relationer.

På Connecting Stockholm tror vi att vi alla kan bidra, forma och utveckla verksamheten. Här ska du känna dig uppskattade och kunna utvecklas både karriärmässigt och som individ – allt för att nå din fulla potential.

Alla ska kunna jobba, trivas och växa hos oss. Vi gör ju ingen skillnad på våra resenärer ombord eller våra samarbetspartners och då så klart inte heller i vår verksamhet. Mångfald, inkludering, innovation och nytänk tar oss till framtiden.

Vi ser fram emot att göra den här resan tillsammans med dig!