Vår företagskultur betyder mycket för oss och vi värnar om våra kollegor. Det ska vara kul att gå till jobbet! Mångfald och inkludering ligger oss varmt om hjärtat. Vi gör det tillsammans!

Vi gör skillnad

Connecting Stockholm är en platt organisation där vårt team och kollegor får många möjligheter att fatta självständiga beslut och vara delaktiga. Vi litar på varandra, visar handlingskraft och bygger relationer. Vi har en lokal organisation på plats i Stockholm som säkerställer att vårt team tar kloka och välinformerade beslut som överensstämmer med de lokala krav och specifika behov som finns för verksamheten i Stockholm. Vi tror på att de bästa besluten fattas där de ska genomföras.

Vi fokuserar mycket på samspelet mellan våra ledare och medarbetare. Ledarskap är inte en titel utan ett förhållningssätt för hur man som ledare agerar och uppför sig. Helt enkelt att ge varje människa rätt förutsättningar som tar fram det bästa i varje individ. Bra ledarskap skapar energi och ser till att alla medlemmar i teamet blir sedda, respekteras, uppskattas och kan känna att de bidrar i allt.

I vårt arbetssätt, såväl som i vår beslutsprocess, jobbar vi hela tiden utifrån vår vision ”We connect Stockholm” och så klart våra värderingar och vår företagskultur som är grunden för allt vi gör. Vi på Connecting Stockholm arbetar med fokus på att skapa ett hållbart och tillgängligt samhälle för alla våra kunder och samarbetsparters.

Mångfald och Inkludering

Även om vi i första hand rekryterar utifrån kompetens lägger vi också stor vikt vid mångfald i vårt team.

Vår företagskultur främjar mångfald och inkludering och vi tror att vi alla kan bidra, forma och utveckla verksamheten och det är ett viktigt budskap. Här ska alla känna sig uppskattade och kunna utvecklas både karriärmässigt och som individ – allt för att nå sin fulla potential.

Alla ska kunna jobba, trivas och växa hos oss. Vi gör ju ingen skillnad på våra resenärer ombord eller våra samarbetspartners och då så klart inte heller i vår verksamhet.

Kollektivtrafiken är en nyckelfaktor för att möta utmaningarna för ett hållbart samhälle i framtiden. Även om branschen på många sätt fortfarande är traditionell, är Connecting Stockholm stolta över att ligga i framkant och arbeta med sociala hållbarhets- och tillgänglighetsfrågor som gynnar samhället som helhet. Vi strävar efter att vara en aktiv partner för att driva positiv förändring inom dessa områden.

Mångfald, inkludering, innovation och nytänk tar oss till framtiden.

Hör av dig – vi är nyfikna!

Vi är alltid – ja faktiskt redan nu – på jakt efter bra och duktiga kollegor som kan tillföra oss ny kunskap och nya tankesätt. Vi söker framför allt talanger och människor som har passion och kan göra skillnad inom kollektivtrafik. Hos oss får du en unik möjlighet att göra kollektivtrafikupplevelsen ännu bättre för våra resenärer och samarbetspartners.

Så om du känner att du är en av oss och vill vara med på vår resa och göra skillnad – hör av dig, vi är nyfikna på dig!